Kubatov: Soros György 800 millió dollárt áldoz a migráció támogatására

politika
2017 május 09., 19:05
comments 189

Lakossági fórum üzemmódra kapcsolt a Fidesz: a nemzeti konzultáció apropóján turnéznak a párt elöljárói Powerpoint diasorral országszerte. Kedd esti körkép következik.

Szentendre - Kubatov Gábor

A Fidesz pártigazgatója az MTI szerint a hallgatóság előtt kijelentette, hogy ki kell állni "Magyarországért, mert ha a magyar érdekeket nem védjük meg, nem fogja helyettünk megvédeni senki." A brüsszelezés, rezsizés után természetes a migráció következett, Kubatov elmondta, hogy a Soros György által támogatott civil szervezetek segítik a migrációt, és azt kell kideríteni, hogy melyek ezek

és miért csinálják.

Kubatov Gábor azt is mondta, tudomása szerint Soros György 800 millió dollárt áldoz a migráció támogatására. 

Paks - Hoppál Péter

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára szerint azért fontos, hogy minél többen visszaküldjék a nemzeti konzultáció íveit, mert akkor

  • "hatékonyabban tud érvelni a miniszterelnök Brüsszelben, ha nem a kormányzat, hanem a magyar emberek álláspontját képviseli."
  • "Az emberek milliói által kinyilvánított akarattal szemben elporladnak az ellenérvek."

Hoppál Péter fórumáról szintén az MTI számolt be.

Földeák - Lázár János

A Csongrád megyei településen tartott fórumon Lázár arra figyelmeztetett, hogy a migráció a 2015-ben tapasztalt fenyegetettsége és veszélye nem múlt el. Az MTI tudósítása szerint a Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette: 

"Magyarországnak nincs szüksége bevándorlókra, a kormánynak az adófizetők pénzéből az itt élők viszonyain kell javítana. A magyar kormány elkötelezett és elszánt, hogy megakadályozza a bevándorlást akár délről érkezzenek a migránsok akár Nyugat-Európából akarják visszaküldeni őket."

Szombathely - Georg Spöttle

A Nyugat.hu beszámolója szerint a kormányzati médiában rendszeres szereplő "szakértő" főleg a migrációról beszélt. Spöttle elmondta, hogy

"Soros hajói naponta hatezer migránst szállítanak Olaszországba,"

ezeket a hajókat a Soros által támogatott civil szervezetek fényjelekkel segítik, majd telefonnal. Spöttle szerint ezeket a szervezetek mindenben segítik az iszlám fanatikusokat, akiknek céljuk, hogy 20-30 vagy akár száz év múlva ők legyenek többségben Európában, átvegyék a hatalmat, majd egy világméretű iszlám birodalmat építsenek ki. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.