Naná, hogy Kuna Tiborék viszik a vizes vb kommunikációját

politika
2017 május 09., 03:18

A június közepén kezdődő vizes vb szervezésén dolgozó Bp2017 Nonprofit Kft. Kuna Tibor kommunikációs cégét, a Trinity International Communications Kft.-t bízta meg az esemény kommunikációjával, írja a Magyar Nemzet.  Trinity megbízását Borsa Miklós, a Bp2017 Kft. szóvivője is megerősítette a lapnak, 

de az mégsem derült ki, mennyit fizetnek ezért Szijjártó Péter barátjának

Kuna Tibor
photo_camera Kuna Tibor Fotó: Botos Tamás/444

A megbízásnak ugyanis nyoma sincs a Közbeszerzési Értesítőben. A Bp2017 szóvivője szerint ez azért lehet, mert Kuna cégét a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül választották ki, az ilyen megállapodásokat pedig csak negyedévente teszik közé. Így valamikor júniusban derülhet ki, mennyit kaphat a vállalkozó, aki Istennek szerzi a közpénzt

Kuna Tiboréknak bőven lesz dolguk az eseménnyel, hiszen a másik cége, a Young and Partners  márciusban a vizes vb rendezvényszervezési feladatait szerezte meg kétmilliárdért.

A lap úgy számolt, hogy ha a Trinity négymilliárd körüli megbízást zsebel be a kommunikációért, akkor azzal a vizes vb hivatalosan is átlépte a százmilliárdos költségvetést. 

Kuna kommunikációs cégei 2010 óta hasítanak, tavaly két cégéből (a Trinity Communications Kft-ből és a Young and Partners Kft-ből) 880 millió forint osztalékot vett ki.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.