Naná, hogy Kuna Tiborék viszik a vizes vb kommunikációját

2017 május 9., kedd 3:18
59

A június közepén kezdődő vizes vb szervezésén dolgozó Bp2017 Nonprofit Kft. Kuna Tibor kommunikációs cégét, a Trinity International Communications Kft.-t bízta meg az esemény kommunikációjával, írja a Magyar Nemzet.  Trinity megbízását Borsa Miklós, a Bp2017 Kft. szóvivője is megerősítette a lapnak, 

de az mégsem derült ki, mennyit fizetnek ezért Szijjártó Péter barátjának

Kuna Tibor Fotó: Botos Tamás/444

A megbízásnak ugyanis nyoma sincs a Közbeszerzési Értesítőben. A Bp2017 szóvivője szerint ez azért lehet, mert Kuna cégét a Nemzeti Kommunikációs Hivatalon keresztül választották ki, az ilyen megállapodásokat pedig csak negyedévente teszik közé. Így valamikor júniusban derülhet ki, mennyit kaphat a vállalkozó, aki Istennek szerzi a közpénzt

Kuna Tiboréknak bőven lesz dolguk az eseménnyel, hiszen a másik cége, a Young and Partners  márciusban a vizes vb rendezvényszervezési feladatait szerezte meg kétmilliárdért.

A lap úgy számolt, hogy ha a Trinity négymilliárd körüli megbízást zsebel be a kommunikációért, akkor azzal a vizes vb hivatalosan is átlépte a százmilliárdos költségvetést. 

Kuna kommunikációs cégei 2010 óta hasítanak, tavaly két cégéből (a Trinity Communications Kft-ből és a Young and Partners Kft-ből) 880 millió forint osztalékot vett ki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt