Szlovákiában megerőszakoltak egy 10 éves lányt, de amikor hívta a rendőrséget, rácsapták a telefont, mert azt hitték csak viccel

bűnügy
2017 május 9., 8:33
comments 152

Múlt szerdán az észak-szlovákiai Tvrdošínban egy 35 éves férfi megerőszakolt egy 10 éves lányt, aki a templomból tartott hazafelé. A támadás után a lány hiába hívta a rendőrséget, nem hittek neki. 

A férfi felajánlotta neki, hogy hazaviszi, miután a lány beszállt a Škoda Fabiába, a sofőr egy félreeső parkba vitte, ahol tapogatni kezdte. A rendőrség szóvivője szerint a lány hiába próbált meg ellenállni, a férfi többször megütötte, aztán megerőszakolta, majd kidobta a kocsiból, és elhajtott.

Amikor a lány megpróbálta felhívni a rendőrséget, az ügyeletes azzal csapta rá a telefont, hogy „ne vicceljen!”.

A Zsolna Megyei Rendőrkapitányság igazgatója vizsgálatot indított az eset miatt, és azonnal intézkedett a segélyhívást hibásan kiértékelő rendőr ellen.

A 10 éves lány támadóját 24 órán belül elkapták. A 35 éves, tvrdošíni Marek vizsgálati fogságba került. Nemi erőszak miatt 7-től 15 évig tartó börtönre számíthat. A lányt jelenleg kórházban ápolják. (Parameter.sk)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt