A bokrok között bujkált Trump szóvivője, hogy ne lássák meg az újságírók

külföld
2017 május 10., 18:27
comments 54

Miután interjút adott a Fox Business tévének a Fehér Ház kertjében, perceken át a bokrok között rejtőzött Sean Spicer, Donald Trump szóvivője, mert nem tudott úgy visszamenni az irodájába, hogy ne fusson bele az ott várakozó riporterekbe – írta a Washington Post.

Az újságírók James Comey FBI-igazgató váratlan kirúgása miatt rohanták le kérdésekkel a Fehér Ház sajtósait, akiket jelek szerint az elején kialakult kommunikációs panelek nélkül érte a helyzet.

link Forrás

Végül úgy oldódott meg a patthelyzet, hogy Spicer küldöttje útján jelezte az újságíróknak: csak akkor hajlandó beszélni velük, ha lekapcsolják a kameráikat és a fényeket. Végül a sötétben válaszolt az újságírók kérdéseire tíz percen keresztül. Elmondta, szerinte továbbra sincs szükség különleges ügyészre, hogy átvegye a Trump-kampány és az orosz rezsim közötti összejátszásról szóló nyomozást.

A mai sajtótájékoztatójára sem ment el Spicer, a helyettes szóvivő, Sarah Huckabee Sanders tartotta helyette az eligazítást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.