Diszkóban akarták behajtani a tartozást

bűnügy
2017 május 11., 08:01

Önbíráskodás, súlyos testi sértés és garázdaság miatt emeltek vádat Ózdon három férfi ellen. A két testvér és egyikük fia 2016 júniusában egy arlói diszkóban vette észre, hogy a sértett család többször is pénzért kért számot a dj-től. Ezt nehezményezte az egyik vádlott, mert a sértettek évekkel korábban kölcsön kértek tőle, és még nem adták meg tartozásukat.

Veszekedés lett a dologból, ami tettlegességé fajult, a három vádlott ütni kezdte a sértett családtagjait. Az egyik bántalmazott férfi elővett négyezer forintot, amit a támadók kicsavartak a kezéből, eltörve az egyik ujját.

Pár perccel az események után, amikor a sértettek távozni akartak a rendezvényről, a két támadó férfi és egyikük fia egy 28 éves férfi ismét ütlegelni kezdték őket és sörös üvegeket dobáltak utánuk. A megtámadott család két férfi tagja nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. (Via Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.