Verekedés lett abból az arlói diszkóban, hogy egy család többször is pénzt adott a DJ-nek, miközben ott volt a másik család, aminek évek óta tartoztak

bűnügy
2017 május 11., 07:52
comments 74

Két testvér és az egyikük fia tavaly júniusban egy arlói rendezvényen szórakoztak. De ott volt egy másik család is, akik többször is felmentek a színpadra, hogy pénzért zenét kérjenek a DJ-től.

Ezt látva az egyik 26 éves vádlott, mondván, hogy inkább az évekkel korábban kölcsönadott pénzt adnák meg, veszekedést kezdett, majd az 50 éves testvérével bántalmazni kezdte a sértett család tagjait, miközben a pénzt követelték.

Ekkor az egyik bántalmazott férfi felesége elővett 4000 forintot, csak hogy hagyják abba a verést, de a támadó férfiak erre úgy kicsavarták a pénzt a kezéből, hogy a nő egyik ujja el is tört.

Pár perccel ezután, amikor a sértettek el akartak menni, a két támadó férfi és az egyikük fia (egy 28 éves férfi) megint ütlegelni kezdték őket, és sörös üvegeket dobáltak utánuk.

A megtámadott család két férfi tagja 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a támadókkal szemben önbíráskodás, garázdaság, súlyos testi sértés és könnyű testi sértés miatt börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.