Felvette Hitler nevét Amerika legnagyobb neonácija

"Jogosítvány pipa, biztosítás, regisztrációs cím, mindent elintéztem. Én vagyok az új Hitler!" - lelkendezett Isidore Heath Hitler, aki az Isidore Heath Campbell nevet hagyta maga mögött imádott diktátora kedvéért. New Jersey legfelső bírósága márciusban fogadta el Isidore beadványát. 

Isidore, Amerika legújabb Hitlere.Fotó: youtube / showtime

Külön boldogsága, hogy ezzel a monogramja IHH-ra módosult, ami megfelel az "I hail Hitler" formulának. Az új Hitler örömét maximum annyi ronthatta el, hogy épp május 8-án, a náci Németország megadásának évfordulóján vehette fel új nevét. 

Isidore akkora rajongója a náci nemzetvezetőnek, hogy több gyerekét is róla nevezte el. Akkor lett híres Amerikában, amikor 2008-ban fia, Adolf Hitler nevét akarta ráíratni egy születésnapi tortára, de a cukrász megtagadta a kérést. 

Az új Hitlernek egyébként kilenc gyereke van négy anyától, mindegyikük neve valamilyen árja szimbólumra vagy náci vezetőre utal. Ma már egyiküket sem ő neveli: családon belüli erőszakra és súlyos pszichológiai problémákra hivatkozva vonták meg tőle a hatóságok a gyermekfelügyeleti jogot. 2013-ban azzal került be a hírekbe, hogy náci egyenruhában ment el a látogatási jogairól szóló tárgyalásra. 

Az új Hitler nem az első az amerikai Hitlerek sorában: 2014-ben komplett dokumentumfilm készült a tengerentúli hitlerekről, "Meet the Hitlers" címmel. (HuffPo via MyCentralJersey.com)