Felvette Hitler nevét Amerika legnagyobb neonácija

elmebaj
2017 május 12., 07:49

"Jogosítvány pipa, biztosítás, regisztrációs cím, mindent elintéztem. Én vagyok az új Hitler!" - lelkendezett Isidore Heath Hitler, aki az Isidore Heath Campbell nevet hagyta maga mögött imádott diktátora kedvéért. New Jersey legfelső bírósága márciusban fogadta el Isidore beadványát. 

Isidore, Amerika legújabb Hitlere.
photo_camera Isidore, Amerika legújabb Hitlere. Fotó: youtube / showtime

Külön boldogsága, hogy ezzel a monogramja IHH-ra módosult, ami megfelel az "I hail Hitler" formulának. Az új Hitler örömét maximum annyi ronthatta el, hogy épp május 8-án, a náci Németország megadásának évfordulóján vehette fel új nevét. 

Isidore akkora rajongója a náci nemzetvezetőnek, hogy több gyerekét is róla nevezte el. Akkor lett híres Amerikában, amikor 2008-ban fia, Adolf Hitler nevét akarta ráíratni egy születésnapi tortára, de a cukrász megtagadta a kérést. 

Az új Hitlernek egyébként kilenc gyereke van négy anyától, mindegyikük neve valamilyen árja szimbólumra vagy náci vezetőre utal. Ma már egyiküket sem ő neveli: családon belüli erőszakra és súlyos pszichológiai problémákra hivatkozva vonták meg tőle a hatóságok a gyermekfelügyeleti jogot. 2013-ban azzal került be a hírekbe, hogy náci egyenruhában ment el a látogatási jogairól szóló tárgyalásra. 

Az új Hitler nem az első az amerikai Hitlerek sorában: 2014-ben komplett dokumentumfilm készült a tengerentúli hitlerekről, "Meet the Hitlers" címmel. (HuffPo via MyCentralJersey.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.