A nemzetpolitikáért felelős államtitkár szerint Fodor Gábor fűlegalizációs ötlete szélsőséges és nem normális dolog

POLITIKA
2017 május 13., 12:23

Megkérdezték a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárát, támogatja-e Fodor Gábor liberális politikusnak a kannabisz legalizálásáról szóló törvénymódosítását. Pótápi János kijelentette, hogy messze nem ért egyet a javaslattal és reméli, képviselőtársai is így gondolkodnak, írja az MTI.

"Néha megdöbbenek, hogy némelyek a nem normális dolgokat normálisként eladva próbálják ráerőltetni a szélsőséges nézeteiket a társadalom normális többségére,"

tette hozzá. A Liberálisok politikusa pénteken nyújtott be törvényjavaslat a legalizációról, azzal az indoklással, hogy

a büntetőjogi elrettentésen alapuló drogpolitika nem lehet sem hatékony, sem pedig igazságos, mivel sokkal nagyobb ártalmat okoz, mint a drogfogyasztás maga.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.