Botka: A Fideszt hatalomba segítők nem lehetnek rajta az MSZP 2018-as választási listáján

politika
2017 május 13., 5:20
comments 268

Bár korábban arról volt szó, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjének csak véleményezése joga lesz a párt 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről és a listáról, de a napokban megjelent programjában Botka László már az szeretné, hogy

„ miniszterelnök-jelölt kongresszusi megerősítéssel gyakoroljon együttdöntési jogot a 106 egyéni jelölt kiválasztásánál és az országos lista felállításánál.” 

Botka nem engedné indulni azokat, akik az MSZP 2010-es kudarcában részt vettek és ezzel hatalomra segítették a Fideszt, írja a  Magyar Idők.  A tervek szerint a szocialisták május 27-i kongresszusát követő napon állítanák fel a miniszterelnök-jelölt vezetésével az országos választási bizottságukat, ekkor neveznék meg és állítanák munkába kampányfőnöküket is. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt