Négy halott egy görögországi vonatbalesetben

baleset
2017 május 14., 04:15
comments 4
Május 13-án este kisiklott az Athénból Szalonikibe tartó Intercity Szaloniki közelében. A balesetben négyen életüket vesztették.
photo_camera Május 13-án este kisiklott az Athénból Szalonikibe tartó Intercity Szaloniki közelében. A balesetben négyen életüket vesztették. Fotó: Konstantinos Tsakalidis/SOOC

Szombat este kisiklott egy Athénból Szalonikibe tartó Intercity Szaloniki közelében. A mentőalakulatok még vasárnap hajnalban is dolgoztak. Mostanáig négy halálos áldozatot találtak, öt embert, köztük a vonat vezetőjét súlyos sérülésekkel szállítoták kórházba.

"Megpróbáljuk kimenekíteni a bent rekedt utasokat a vagonokból" - nyilatkozta hajnalban a mentésről a tűzoltóság egyik szóvivője. A helyszíni beszámolók szerint a szerelvény összes kocsija és a mozdony is kisiklott. Utóbbi belerohant egy, a sínek melletti házba.

A vonaton százan utazhattak. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.