Nikolics két góljával és gólpasszával a Chicago legyőzte a bajnokot

futball
2017 május 14., 08:51
comments 35

Nagy győzelmet aratott a Chicago Fire az amerikai focibajnokságban, 4:1-re győzött a regnáló bajnok, a Seattle Sounders ellen. A győzelemben múlhatatlan érdemei voltak a csapat szerb származású magyar válogatott csatárának, Nikolics Nemanjának, aki

két gólt szerzett és gólpaszt is adott.

Nikolics nagy formában játszik, legutóbbi három meccsén négy gólt szerzett, összesen pedig tíz meccsen nyolcat. Ezzel a houstoni Erick Torresszel holtversenyben vezeti a góllövőlistát. Csapata tíz meccs után a keleti főcsoport hatodik helyén áll. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.