Megállót tarolt le az autós, megbénult a Dózsa György út

baleset
2017 május 15., 12:00
comments 168

A Városliget felé jelenleg csak a tömegközlekedési járművek használhatják a Dózsa György utat egy szörnyű baleset miatt.

A Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésénél összecsattant két autó, az egyik emiatt felszaladt a járdára, bele az ott található trolibuszmegállóba, majd a tetejére fordulva megállt. Egyelőre nem tudni, milyen a sérültek állapota. Az MTI utolsó jelentése szerint öt sérültet ápolnak a mentők a helyszínen.

Frissítés

Az Origo azt írja, egy ember meghalt, és többen súlyosan megsérültek. Olvasónk szerint – aki úgy tudja, két autó versenyzett, mielőtt a baleset bekövetkezett – a sérültek között van egy kamasz lány, aki éppen a zebrán kelt át.

photo_camera Fotó: olvasónk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.