Ötmillió dollárért kelt el az utolsó vietnami császár Rolexe

idő
2017 május 15., 10:32

Bao Dai, Vietnam utolsó császára még az 1954-es genfi béketárgyalásokon vásárolta magának azt a Rolexet, amit később róla neveztek el, és ami most ötmillió dollárért kelt el a Philips árverésén, stílusosan szintén Genfben. 

photo_camera Fotó: Phillips

A különleges, fekete számlapos, az órákat gyémántokkal jelző órából összesen három ismert, így az az egyik legritkább Rolex a világon. A helyszínen tízen, telefonon hárman licitáltak rá, az ötmillió dolláros leütési ár azt jelenti, hogy a Bao Dai a valaha volt legdrágább Rolex. (Bloomberg)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.