A Youtube kedvenc feminista szexvloggere is azt mondja: elég a túlérzékenységből!

Újabb fordulatot vett a hanyatló Nyugatot izgalomban tartó, magyar szemmel viszont inkább csak távoli egzotikumként figyelemmel kísért kultúrharc. 

A fordulatot Laci Green új videója hozta el. Laci Green feminista ikon, szupernépszerű szexvlogger, a Berkeley egyetem huszonéves hallgatója, szóval

elég sok mindent megtestesít abból a kultúrkörből, ami tavaly ősszel vereséget szenvedett Amerikában.

Laci Green

(A Trump-győzelmet maga Laci Green is nehezen viselte, el is küldte a picsába akkor a teljes fehér Amerikát.)

Laci maga is elismeri, ő az SJW(social justice warrior)-izmus egyik csúcsfigurája.

Több hónapnyi hallgatás után viszont Laci Green egy olyan videóval jelentkezett, amiben szembefordul saját oldalával, kritizálja a túlérzékenységet és elmondja, sok embert megismert a "másik oldalon", és egészen érdekes érvekkel találkozott.

Arról is beszélt, nem lehet azt mondani, a szóbeli inzultusok ugyanolyan súlyúak lennének, mint a fizikai erőszak, mert ezzel utóbbiakat értékelik le.

"Az érzékenység megnövekedett szintje már tényleges cenzúrához vezet" 

- mondja a videóban Laci Green. "Nem hiszem, hogy ez a megközelítés jót tenne a társadalmi igazságosságért vívott harcnak" - mondja, és szerinte nem kell elhallgattatni azokat, akik más véleményen vannak.

Az amerikai Youtube persze felbolydult a hírre, sokan kiátkozták a közösségből Greent, de még többen fogadták örömmel a fordulatot.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.