Élő adásban ütötte meg egy nő a BBC riporterét, mert a mellénél tolta odébb

külföld
2017 május 16., 17:36
comments 130

Ben Brown éppen a Munkáspárt új programjáról beszélgetett az utcán egy vendégével, a szintén BBC-s politikai elemző Norman Smith-szel, amikor egy fiatal nő ment oda hozzájuk és az élő bejelentkezésbe közölte, hogy abszolút fantasztikus. 

link Forrás

Brown erre a nő mellére tette a kezét és kitolta a képből. A szemmel láthatólag meglepett nő végül válaszul rácsapott a férfi vállára, majd elsétált. A BBC riportere az eset után azt mondta, hogy egyáltalán nem szándékos volt. 

link Forrás

A BBC nem tudott arról, hogy érkezett volna bármiféle panasz a riporterük ellen, de a brit közszolgálati tévé nem tervez semmiféle lépést Brownnal szemben, mivel nyilvánvaló, hogy véletlen eset történt csak. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.