Juhász Péter is megjelent Rogán Antal lakossági fórumán

POLITIKA
2017 május 16., 17:25
comments 218

Az Együtt politikusa, Juhász Péter is felkereste azt a fideszes konzultációs lakossági fórumot, amin Rogán Antal adott elő kedd délután Rákosmentén. 

Az eseményt Juhász a Facebook-oldalán közvetítette élőben. Eleinte benn akartak kérdezni a teremben, de hamar kiderült, hogy a kérdéseket csak írásban lehet feltenni. Azért biztos, ami biztos, adtak be kérdést az V. kerületi ingatlanügyekkel és a magyar-orosz viszonnyal kapcsolatban. 

link Forrás

Egy ponton a terem hátulján ülő Juhász be is kiabált Rogánnak, miután Rogán elmondása szerint megszólította a teremben. A fenti videón ezek az események 39. perc körül kezdődnek. Később, 45. perc környékén egy teremben ülő idősebb férfi bekiabálta, hogy nincs pénzük, mert a Fidesz ellopja. Hangzavar tört ki, Rogán pedig kiment a teremből. 48. perc után tért vissza, akkor azt mondta, hogy elsősorban a választók kérdéseire szeretne válaszolni, majd arról beszélt, hogy Juhász a feleségét és a családját gyalázta. Ekkor Juhász hangosan közbekiabált, hogy egyetlen ilyen esetet mondjon. 

„Egyszer se gyaláztam a családját, csak önnek mondom, hogy lop.” 

– tört ki a rendezvény legnagyobb balhéja. 

Juhászék ezután kimentek az épületből, és a magukkal hozott hangosítást szedték elő. A fórumra ekkor már nem jutottak vissza, az épület mellett állva kiabáltak be olyan kérdéseket, mint hogy miért játssza át a Fidesz Oroszországnak az országot vagy miért Erdogánnal és Putyinnal parolázik Orbán, ahelyett, hogy az EU-vel tárgyalnának. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.