Kósa Lajos: A Fidesz arra kéri a kormányt, hogy hosszabbítsa meg május végéig a nemzeti konzultációt

politika
2017 május 16., 07:29
comments 127

Mivel több jelzést kaptak arról, hogy egyes országrészekbe későn mentek ki a konzultációs ívek, arra kéri a kormányt a Fideszt, hogy hosszabbítsa meg május végéig a nemzeti konzultációt, jelentette be Kósa Lajos keddi sajtótájékoztatóján. A Fidesz frakcióvezetője ugyanakkor azt is kérte, hogy

"a kormány kezdje feldolgozni és közölni a részeredményeket annak érdekében, hogy az Országgyűlés még a tavaszi ülésszakban az emberek véleményének figyelembe vételével tudjon döntést hozni azokban a témákban, amelyeket a konzultáció érint."

Meglepő lenne, ha Kósa Lajos kérésének a kormány ellen tudna állni. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt