Megint kiderült, hogy Avril Lavigne már régen meghalt, és egy hasonmás helyettesíti

káosz
2017 május 16., 13:51
comments 127

Avril Lavigne a 2000-es évek elején éppen túlvolt bemutatkozó lemezén, a Let Go-n. Tinik millió dúdolták a Sk8ter Boit meg a Complicated-et, ő viszont vissza akart vonulni a nyilvánosság elől. 

Ezért felbéreltek egy hasonmást, Melissát, aki helyettesítette, amikor meg kellett jelenni valahol.

Egy idő után Melissát megtanították énekelni is. Avril közben egyre inkább magába zárkózott, miután pedig meghalt a nagyapja, 2003-ban öngyilkos lett. Az Avril-szekér viszont ekkor annyira futott, hogy a popbiznisz nem engedhette meg magának a veszteséget, ezért Melissa tovább játszotta a szerepet. És játssza azóta is.

Arra, hogy 2003 óta Avril már nem ugyanaz az Avril, bizonyíték 

  • a második lemez sötétebb hangvétele
  • megváltozott külső
  • és a megváltozott magasság.

Ha ez a történet ismerős, nem véletlen. Az "Avril Lavigne meghalt-hoax" legalább egyszer már körbejárta az internetet, és komoly kultusza is van. Legutóbb 2015-ben ment körbe, és az elmélet terjesztője akkor többek között azt akarta bemutatni ezzel, hogy

az emberek tényleg bármit elhisznek az interneten.

Azóta kiderült, az eset nemcsak ezt mutatja meg. Nemcsak, hogy az emberek bármit elhisznek, 

de még el is felejtik, hogy egyszer már elhitték, ezért képesek újra elhinni azt, vagy legalábbis újra eljátszani, hogy elhiszik.

A napokban ugyanis újra előkerült az Avril halott-hoax (többek között egy brazil oldalnak köszönhetően), és azóta a BBC-től a Buzzfeedig újra és újra elmagyarázzák a nagy lapok, hogy mi a helyzet Avril Lavigne halálával.

És azt hallottátok, hogy meghalt Avril Lavigne, és régóta egy hasonmás helyettesíti?

A 2000-es évek elején épp túlvolt bemutatkozó lemezén, amikor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt