Tavaly 637 milliárdnyi követelésről mondott le a NAV

gazdaság
2017 május 16., 04:29
comments 118

Az adóhatóság évkönyvére hivatkozva írja a Világgazdaság, hogy a 

Nemzeti Adó- és Vámhivatal több mint 637 milliárd forint követelésről mondott le tavaly, ez több mint négyszerese a 2015-ös lemondásnak, amikor 157 milliárd forintot engedett el.

A lap szerint ezek az összegek olyan követelésre vonatkoznak, amiknél a felszámolás során nem várható megtérülés. A hatalmas összeg még érdekesebb annak fényében, hogy az előző évhez képest feleannyi 3835 felszámolást kezdeményezett a NAV 2016-ban. A 637 milliárd kiugróan magas: 2014-ben 70 milliárd volt a leírás, 2013-ban 57 milliárd, 2012-ben pedig szintén 70 milliárd. (MTI)Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt