Udvaron talált gombát repetáztak a makói ovisok

gasztronómia
2017 május 16., 05:53
comments 240

Négy makói óvodás gyomrát mosták ki hétfőn a helyi kórházban, mert ebéd után repetáztak az udvaron nőtt apró gombákból. A Délmagyar.hu-nak az intézmény vezetője elmondta, hogy hétfőn gombaleves volt az ebéd, innen jöhetett az ötlet, hogy az udvaron talált gombákból is nyomjanak a gyerekek. A négy gyereket, bár tüneteik nem voltak, a biztonság kedvéért kórházba vitték. Egy gombaszakértő később megvizsgálta az óvoda udvarán talált gombákat, megállapította, hogy azok ártalmatlanok. 

Az óvodavezető ígéretet tett arra, hogy a jövőben még nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy az udvaruk gombamentes maradjon. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.