Vádat emeltek Kunbaja fideszes polgármestere ellen

bűnügy
2017 május 16., 03:15
comments 88

Költségvetési csalás bűntette miatt vádat emelt a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Franzné Lakner Éva, Kunbaja Fidesz-KDNP-s polgármestere, valamint két társa ellen. A Baon.hu beszámolója szerint a kunbajai önkormányzat még 2013-ban kötött támogatási szerződést munkaügyi központtal kistérségi startmunka program megvalósítására. A munkákat nem végezték el, a polgármester mégis igazolta, összesen 4,9 milliót csaltak el. 

A településvezető Franzné Lakner Éva csak annyit közölt az üggyel kapcsolatban, hogy szerinte sem az államot, sem Kunbaját nem érte sem vagyoni, sem anyagi kár, mást pedig nem kíván mondani. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.