link Forrás

Vajon lehetséges ennél értelmetlenebb sorozatot írni a mai tizenévesekről?

video
2017 május 16., 19:57
comments 191
  • A közmédiánál rájöttek, többé nem elég a nyugdíjasokkal kommunikálni, a fiatalok felé is nyitni kell, ezért megpróbáltak egy sorozatot készíteni róluk, nekik. A végeredmény alapján úgy tűnik, a készítők legfeljebb a tömegközlekedésen találkoztak tizenévesekkel.
  • A Magyarországra földrajzilag nagyon hasonlító, távoli bolygón élő ufók életéről szóló sorozat címe: Holnap Tali!
  • Ez egy alternatív univerzum, amiben nincsenek tanártüntetések, oktatási sztrájk, továbbtanulási parák, senkinek sem túl sárga az alapozója, senkinek sem jön meg váratlanul tesiórán, mindenkinek szuperdivatos ruhája, szobája, Macbookja és korlátlan mobilinternete van, ami sose lassul be.
  • A Holnap Tali merít a Református Ifjúsági Sorozatból, ars poeticaként tűzi ki maga elé ezt a coubot, ötvözi a Középsuli sorozatot és az M1 Híradót, eltörli a szegénységet, az őszinteséget, a valóságot és végül hozzáteszi a sorozat esszenciáját, a hashtageket.
  • Minden este hatkor új rész a holnaptali.hu-n!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.