Elkaszálta Közbeszerzési Döntőbizottság a vizes vébé szállástenderét

sport
2017 május 17., 16:27

Megsemmisítette a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. által a részvevő csapatok elszállásolására kiírt egyik szállodatendert a Közbeszerzési Döntőbizottság, írja a Napi.hu. Az indoklás szerint két hibát követtet el a szervező cég:

  • az első ajánlatok beérkezését követően nem biztosították, hogy tárgyalást tartanak, 
  • illetve a saját honlapján nem lehet elérni az adott közbeszerzés dokumentumait.

A Közbeszerzési Döntőbíróság a tender megsemmisítésén túl még 200 ezer forint bírságot is kiszabott. A szervezőknek most újból ki kell írni a tendert a sportolók, a a FINA vezetőinek,  szponzorok és a sajtó munkatársainak szállására. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.