Csínján bánik a kegyelemmel Áder János

politika
2017 május 18., 02:19
comments 27

2017 első három hónapjában már 235 elítélt nyújtott be kegyelmi kérvényt Áder Jánosnak, de a köztársasági elnök csak egyiküknek kegyelmezett meg, írja a Magyar Hírlap az igazságügyi minisztérium összesítésére hivatkozva.

Pedig arányaiban az elmúlt 14 évben Áder János bizonyult a legkegyelmesebb elnöknek tavaly, amikor az összes, hozzá beadott kegyelmi kérvény 4,44 százalékát bírálta el pozitívan:

495 kérelmezőből 22-nek kegyelmezett meg.

Áder tartja a negatív rekordot is, 2014-ben mindössze négy elítéltnek, a kérelmezők csupán 0,53 százalékának kegyelmezett meg. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.