Ha én megszenvedtem velük, maguk sem úszhatják meg Harrach Péter okosságait

elmebaj
2017 május 18., 11:47
comments 80

A Keresztény Civil Szervezetek tartottak ma fórumot, szám szerint a 15.-et a Parlamentben, melynek örömére Harrach Péter is megjelent, és ha már ott volt, a tanácskozás szünetében újságírókkal is beszélt. És ha már beszélt, mondott is dolgokat, például azt, hogy

a valódi civilek azok, akik keresztény alapon, konkrét társadalmi célokért eszmei-világnézeti motiváció alapján dolgoznak,

szemben azokkal a Harrach által álcivilnek minősített szervezetekkel, akiknek ezek szerint nincsenek eszmei-világnézeti motivációi, ezzel szemben rejtett politikai céljai vannak, mert nyilván a világnézeti motivációknak az ég világon semmi közük nincs a politikai célokhoz. Mármint ezt csak gondolom, azt ne várják, hogy értsem is Harrach Pétert.

Aki ezek után még arról is beszélt, hogy

hiteles emberképből táplálkozó emberi jogokra van szükség,

jelentsen ez bármit, vagy épp az ellenkezőjét. A lényeg, hogy Harrach szerint a "hiteles emberkép" a "nyugati kultúrában" en bloc "hiánycikk", épp ezért annyira torzan értelmezik az emberi jogokat, hogy abból "devianciáig ható megoldások" születnek. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.