Ha én megszenvedtem velük, maguk sem úszhatják meg Harrach Péter okosságait

2017 május 18., csütörtök 11:47
81

A Keresztény Civil Szervezetek tartottak ma fórumot, szám szerint a 15.-et a Parlamentben, melynek örömére Harrach Péter is megjelent, és ha már ott volt, a tanácskozás szünetében újságírókkal is beszélt. És ha már beszélt, mondott is dolgokat, például azt, hogy

a valódi civilek azok, akik keresztény alapon, konkrét társadalmi célokért eszmei-világnézeti motiváció alapján dolgoznak,

szemben azokkal a Harrach által álcivilnek minősített szervezetekkel, akiknek ezek szerint nincsenek eszmei-világnézeti motivációi, ezzel szemben rejtett politikai céljai vannak, mert nyilván a világnézeti motivációknak az ég világon semmi közük nincs a politikai célokhoz. Mármint ezt csak gondolom, azt ne várják, hogy értsem is Harrach Pétert.

Aki ezek után még arról is beszélt, hogy

hiteles emberképből táplálkozó emberi jogokra van szükség,

jelentsen ez bármit, vagy épp az ellenkezőjét. A lényeg, hogy Harrach szerint a "hiteles emberkép" a "nyugati kultúrában" en bloc "hiánycikk", épp ezért annyira torzan értelmezik az emberi jogokat, hogy abból "devianciáig ható megoldások" születnek. (Via MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt