Le kellett fújni a görög rangadót, miután sörösdoboz találta el az edzőt

futball
2017 május 18., 11:21
comments 15

Félbeszakadt a szerda esti, Panathinaikosz-PAOK Szaloniki rangadó a görög labdarúgó-bajnokságban, mert a vendégek edzőjét, Vladan Ivicet megdobták egy sörösdobozzal és megsérült.

link Forrás

A két csapat játékosai egy kiállítás után lökdösődtek a pályán, és miközben a játékvezető próbált rendet tenni, egy néző sörösdobozt hajított az oldalvonal mellett sétálgató szerb tréner felé, és fejen találta őt. A szakember az éjszakát kórházban töltötte. 

A Bajnokok Ligája-indulásért zajló playoff-meccs az 53. percben szakadt félbe, ekkor a Panathinaikosz vezetett 1-0-ra. A görög média szerint a hazai klubra nagy pénzbüntetés és pontlevonás vár. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.