Majdnem megölte a kislányt a fidget spinner nevű divatpörgettyű

Aki nem dobozban él, az mostanában szinte biztosan megismerkedett a fidget spinnerrel, ezzel a kis csapágyazott pörgettyűvel, amit a világ összes iskolás gyereke és gyermeteg felnőttje egyszerre kezdett pörgetni és gyűjteni. Olyan, mint régen a tikitaki, aminek szintén nem volt semmi értelme, de jól esett csesztetni, miközben gyilkos eszköz hírében is állt. A pörgettyű most tényleg majdnem embert ölt.

Egy texasi anya, Kelly Rose Joniec, most vasárnap éppen hazafelé tartott a kislányával, amikor meghallotta, hogy a tízéves Britton valamitől fuldokolni kezd a hátsó ülésen. Félrehúzódás után azt látta, hogy a kislány klasszikusnak számító, háromágú pörgettyűjének egyik szelvényéből kiesett az acél golyóscsapágy, ami a gyerek pechjére egyenesen belerepült a torkába. A nyelőcsőbe szorult csapágyat végül endoszkópos életmentő műtéttel tudták kiszedni Britton torkából.

Ha még mindig nem érted, mi a rák az a fidget spinner, itt elmagyarázzák:

(via CNN)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.