Majdnem megölte a kislányt a fidget spinner nevű divatpörgettyű

baleset
2017 május 18., 06:07

Aki nem dobozban él, az mostanában szinte biztosan megismerkedett a fidget spinnerrel, ezzel a kis csapágyazott pörgettyűvel, amit a világ összes iskolás gyereke és gyermeteg felnőttje egyszerre kezdett pörgetni és gyűjteni. Olyan, mint régen a tikitaki, aminek szintén nem volt semmi értelme, de jól esett csesztetni, miközben gyilkos eszköz hírében is állt. A pörgettyű most tényleg majdnem embert ölt.

Egy texasi anya, Kelly Rose Joniec, most vasárnap éppen hazafelé tartott a kislányával, amikor meghallotta, hogy a tízéves Britton valamitől fuldokolni kezd a hátsó ülésen. Félrehúzódás után azt látta, hogy a kislány klasszikusnak számító, háromágú pörgettyűjének egyik szelvényéből kiesett az acél golyóscsapágy, ami a gyerek pechjére egyenesen belerepült a torkába. A nyelőcsőbe szorult csapágyat végül endoszkópos életmentő műtéttel tudták kiszedni Britton torkából.

Ha még mindig nem érted, mi a rák az a fidget spinner, itt elmagyarázzák:

link Forrás

(via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.