Trump kihagyja a Masszádát, mert kiderült, hogy nem szállhat le rajta helikopterrel

külföld
2017 május 18., 21:07
comments 176

Szentföldi látogatásra készül Donald Trump, és úgy tervezte, beszédet mond a döbbenetes szép Masszáda erődön, Izrael egyik csodás turistalátványosságánál, miután leszáll ott elnöki helikopterével.

Csakhogy az izraeli szabályozás szerint tilos helikopterrel leszállni az erőd tetején, rotor által felkavart por ugyanis kárt tenne a romokban. De semmi gond: ez korábban nem zavarta Bill Clintont és Barack Obamát, akik az erőd lábánál szálltak le, majd kabinos lifttel mentek fel a meredélyre.

Trump viszont visszautasította ezt a javaslatot, és ezért inkább máshol, a jeruzsálemi Izrael Múzeumban mondja el beszédét. (Newsweek)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.