A nap első kérdése: lesz-e 30 fok?

időjárás
2017 május 19., 03:59
comments 45
photo_camera Grafika: OMSZ

Ha ön hozzám hasonló rajongója a változatos időjárási jelenségeknek, ma unatkozni fog. Egyedül némi gomolyfelhő-képződés okozhat izgalmat azoknak, akik szeretik figyelni, hogyan képződnek a gomolyfelhők. Ezt leszámítva csak már-már unalmas, zavartalan napsütésre számíthatunk rendületlenül emelkedő hőmérséklet mellett.

Mint az ajánlóban már említettem, van, ahol hajnali 5:40-kor is már 15 fok volt. Délelőtt már lesznek helyek, ahol 22 fok is lehet, de jellemzően még a 18-20 fokos sávban marad a hőmérséklet.

Délutánra viszont berobban a koranyár, az ország leghidegebb részein 25, a legmelegebb dunántúli részeken pedig már 28-29 fok az előrejelzés, így, hogy a címben feltett kérdésre is válaszoljak:

minden esély megvan erre.

Jó reggelt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.