Bár nem érzi magát vétkesnek, M. Richárd pénzt ajánl a hétfő délutáni halálos baleset áldozatainak

M. Richárd továbbra is úgy véli, nem felelős a két halálos áldozatot követelő hétfői balesetért, amikor Mercedes kabriójával nekiütközött egy Citroënnek, amely az ütközés erejétől egy buszmegállóban a várakozók közé csapódott. A balesetben egy várakozó, a 23 éves M. Dávid, és a Citroën utasa, a 37 éves K. Péter életét vesztette.

"Szörnyű ezt kimondani, de tudomásul kell venni, hogy az élet megy tovább" - nyilatkozta a Blikknek M. Richárd, aki ezután arról beszélt, hogy tetszik-e ez az embereknek, vagy sem, ő bizony vesz magának egy új autót, és amint az egészsége engedi, újra vezetni is fog. M.-nek a bokája sérült a balesetben, orvosai szerint a traumás sokk elmúlásával operálni is kell majd.

És bár felelősségét nem ismeri el, "az biztos, hogy anyagilag segíteni szeretném az áldozatok családját".

A Blikk információi szerint M. autójával egyenesen haladt, a Citroën kanyarodott elé a szembesávból. Mindkét autónak zöldje volt, ilyen esetben az egyenesen haladóé az előny. A szemtanúk szerint ugyanakkor M. Mercedese nagyon gyorsan haladt.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.