Ki volt a hülye? A kommentelők megőrültek ettől az óceán összes partján, te most eldöntheted!

Hol történt? Nem lett baja a bringásnak? 

Kit érdekel? A lényeg természetesen az, hogy ki volt a hibás azért a balesetért, amit annyian vitatnak most szerte a világban. Bringások, szélsőrolleresek, bringásgyűlölők, autóbuzik, higgadtak, idegbajosok és gyalogos centristák csapnak össze egy jó pár szögből, több biztosági kamerával rögzített autó vs bringa csattanás megítélésének kérdésében. 

A fenti videó csak egy a sokból, mielőtt véleményt alkotnál, azt javaslom, hogy nézd meg ezt a másik videót ugyanerről, ami ugyan csak egyetlen kamera képét használja fel, viszont jóval korábbról mutatja, hogyan is történt a baleset, ami esetleg fontos lehet.

Van, aki szerint ez szándékos volt. A Volkswagen sofőrje ugyanakkor akkora idióta, hogy a baleseet után megállva nem húzza be a kéziféket, így a kocsija majdnem visszagurul a főút közepére. 

Szerintem ez döntetlen a vak, idióta autós és a seggfej bringás között, de én robogós vagyok és éppen pattogatott kukoricát eszem. 

Szerintetek? 

(via malachiefconstant tumblr)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.