Kiesett a negyedikről egy hároméves gyerek Kistarcsán

baleset
2017 május 20., 07:32
comments 47

Kizuhant egy társasház negyedik emeletéről egy hároméves gyerek Kistarcsán. A 24.hu szerint a baleset szombat reggel, az Eperjesi úton történt. Mentőket riasztottak a helyszínre. A lap úgy tudja, hogy a kislányt többször újra kellett éleszteni, végül el tudtak indulni a kórházba a válságos állapotban lévő kisgyerekkel.

A rendőrök megkezdték a helyszíni szemlét és az adatgyűjtést, az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt