Sorozatban hatodszor olasz bajnok a Juventus

foci
2017 május 21., 12:55
comments 43
Mario Mandzukic gólját ünneplik a Juventus játékosai a Crotone elleni bajnoki meccsen, 2017 május 21-én.
photo_camera Mario Mandzukic gólját ünneplik a Juventus játékosai a Crotone elleni bajnoki meccsen, 2017 május 21-én. Fotó: Matteo Bottanelli/NurPhoto

A Crotone csapata ellen aratott 3-0-ás győzelemmel sorozatban hatodszor lett Olaszország ura a Juventus. A torinói csapat egy fordulóval a bajnokság vége előtt 4 pontra növelte előnyét az AS Roma előtt, és ezzel behozhatatlan előnyre tett szert.

A Juventus góljait Mario Mandzukic, Paolo Dybala és Alex Sandro szerezték. Ez a csapat történetének 33. bajnoki címe, sorozatban pedig a hatodik fekete-fehér scudetto, ami abszolút rekord, ilyenre korábban más csapat nem volt képes Olaszországban. 

A Juventus a hét közepén a Lazio legyőzésével megszerezte az olasz kupát is, és a Monaco legyőzése után ott vannak a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében is, ahol a Real Madriddal találkoznak június 3-án. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.