Donald Trump rátette a kezét a Gömbre, erre nem felrobbant az internet?

külföld
2017 május 22., 12:00
comments 101

A nap képén Donald Trump, az Amerkai Egyesült Államok elnöke látható, ahogy egy varázsgömbön tartja a kezét Szalman szaúdi királlyal és Abd el-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnökkel (Trump és a király között Melania, a first lady figyel).

photo_camera Fotó: Bandar Algaloud / Saudi Royal Co/Anadolu Agency

A fotó, aminek még sejtelmesebb, még grandiózusabb változata itt tekinthető meg, Trump most zajló szaúd-arábiai látogatásán készült, és azt ábrázolja, ahogy az amerikai elnök ráteszi a kezét a Gömbre (The Orb), és ezzel felavatja az Extrém Ideológiák Ellen Harcra Létrehozott Globális Központot (Global Center for Combating Extremist Ideology). A szaúdi hírügynökség beszámolója szerint a kézrátétel után további sejtelmes fények gyulladtak a helyszínen, amelyek láttatni engedték a Központ 200 adatelemző munkatársát, amint gépeik mögött szorgos hangyaként dolgoznak az extrém ideológiák elhárításán, mint megannyi Jack Bauer a 24-ben. 

Az internet nem késlekedett a válasszal:

link Forrás

Illetve:

link Forrás

És még:

link Forrás

Sőt:

link Forrás

És persze:

link Forrás

(CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.