Donald Trump rátette a kezét a Gömbre, erre nem felrobbant az internet?

2017 május 22., hétfő 12:00
102

A nap képén Donald Trump, az Amerkai Egyesült Államok elnöke látható, ahogy egy varázsgömbön tartja a kezét Szalman szaúdi királlyal és Abd el-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnökkel (Trump és a király között Melania, a first lady figyel).

Fotó: Bandar Algaloud / Saudi Royal Co/Anadolu Agency

A fotó, aminek még sejtelmesebb, még grandiózusabb változata itt tekinthető meg, Trump most zajló szaúd-arábiai látogatásán készült, és azt ábrázolja, ahogy az amerikai elnök ráteszi a kezét a Gömbre (The Orb), és ezzel felavatja az Extrém Ideológiák Ellen Harcra Létrehozott Globális Központot (Global Center for Combating Extremist Ideology). A szaúdi hírügynökség beszámolója szerint a kézrátétel után további sejtelmes fények gyulladtak a helyszínen, amelyek láttatni engedték a Központ 200 adatelemző munkatársát, amint gépeik mögött szorgos hangyaként dolgoznak az extrém ideológiák elhárításán, mint megannyi Jack Bauer a 24-ben. 

Az internet nem késlekedett a válasszal:

Illetve:

És még:

Sőt:

És persze:

(CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt