José Mourinho minden idők legrövidebb hivatalos sajtótájékozattójával búcsúztatta a szezont

futball
2017 május 22., 04:17
comments 10

Kevés tisztázatlan kérdés maradt az angol Premier League utolsó fordulójára, és az a kevés is elég érdektelen volt - bár nekem némi plusz örömöt nyújtott, hogy ha már a Tottenham idén se lehet bajnok, legalább az Arsenal bukta még a BL-t is. A Manchester United és a Crystal Palace meccse még az érdektelen meccsek mezőnyében is érdektelennek tűnt. A Palace már biztosan bennmaradt, a United pedig igazából az Európa Liga döntőjére tartalékolt.

Mourinho pihentette is a sztárjait, mondjuk így is sima 2:0 lett a vége a javukra. A meccs utáni sajtótájékoztató tökéletesen tükrözte a meccs érdekességét és tétjét:

link Forrás

Igen, Mourinho nyolc egész másodpercet töltött ülve az asztal mögött, és végül csak annyit nyögött ki, hogy

"Jó. Viszlát, srácok!",

és távozott is. (Via Eurosport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.