Orbán egy luxusminiszterelnök-jelölt oldalán adta át a szegedi Lézeres Kutatóközpontot

politika
2017 május 23., 09:21
comments 66

A kormánypárti média az elmúlt hetekben szép lassan leporolta Botka Lászlót. Eddig elsősorban Vona Gábor szexuális irányultságával voltak elfoglalva, de újabban megkezdték az MSZP-s miniszterelnök-jelöltjének felzárkóztatását. 

A szegedi polgármester a Fidesz-lapok szerint méregdrága luxuséttermekben ebédel, milliós luxusrolexet hord, Maldív-szigeteken luxusdőzsöl, luxuvagyonát be sem vallja rendesen, sőt rendőrt hív riporterekre, ha a fentiekről kérdezősködni akadna kedvük. 

A magyar kormányfőnek persze semmi köze ahhoz, hogy a pártmunkától független médiumok miket firkálnak össze-vissza egy politikai ellenfeléről, és a képek alapján a szegedi polgármester sem gondolhatja komolyan, hogy erre bármi ráhatása volna miniszterelnöknek vagy köreinek. Jéghideg úriemberek, profi politikusok módjára adták át kedden Szegeden az ELI-ALPS Lézeres Kutatóközpont új épületegyüttesét. Az átadáson részt vett még Pálinkás József atomfizikus, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke is. 

Találkoztak egyébként már január végén is Szegeden a Modern Városok programsorozat keretében, szűk két héttel azután, hogy Botka miniszterelnök-jelölt lett. Azóta sorozza a szegedi polgármestert a Fidesz és sajtója. 

photo_camera Orbán, Pálinkás és Botka nekiveselkednek.  Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.