Összetörtem, írta Ariana Grande a terrortámadás után

külföld
2017 május 23., 03:00
comments 65
link Forrás

"Összetörtem. Szívem mélyéről sajnálom. Nincsenek szavaim" - üzente a Facebookon és a Twitteren hétfői koncertje után Ariana Grande. A 23 éves popsztár manchesteri koncertje után terrortámadást követtek el a koncert helyszínén, a Manchester Arena bejáratánál. A robbantásban legalább 19-en életüket vesztették, 50-en megsérültek.

link Forrás

A TMZ értesülései szerint Grande a terrortámadás után felfüggesztette európai turnéját. Csütörtökön Londonban lépett volna fel, az a koncert biztosan elmarad, utána Belgiumban, Lengyelországban, Németországban és Svájcban lépett volna fel, egyelőre ezek a koncertek is függőben vannak.

A TMZ értesülései szerint Grande "vigasztalhatatlan", a robbantás után sokkos állapotba került. Egyik forrásuk szerint "képtelen volna bárkinek bármit előadni". Emellett önmaga és stábja biztonsága miatt is nagyon aggódik.

link Forrás

A robbanás Grande koncertjének legvégén, az utolsó szám után történt. A teremben a felvételek alapján tompa, de a háttérzenénél erősebb puffanásnak hallatszott a robbanás. Elsőre mindenki nagyon meglepődött, de pillanatok alatt kitört a pánik, amiről a szemtanúk is beszámoltak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.