Összetörtem, írta Ariana Grande a terrortámadás után

2017 május 23., kedd 3:00
65

"Összetörtem. Szívem mélyéről sajnálom. Nincsenek szavaim" - üzente a Facebookon és a Twitteren hétfői koncertje után Ariana Grande. A 23 éves popsztár manchesteri koncertje után terrortámadást követtek el a koncert helyszínén, a Manchester Arena bejáratánál. A robbantásban legalább 19-en életüket vesztették, 50-en megsérültek.

A TMZ értesülései szerint Grande a terrortámadás után felfüggesztette európai turnéját. Csütörtökön Londonban lépett volna fel, az a koncert biztosan elmarad, utána Belgiumban, Lengyelországban, Németországban és Svájcban lépett volna fel, egyelőre ezek a koncertek is függőben vannak.

A TMZ értesülései szerint Grande "vigasztalhatatlan", a robbantás után sokkos állapotba került. Egyik forrásuk szerint "képtelen volna bárkinek bármit előadni". Emellett önmaga és stábja biztonsága miatt is nagyon aggódik.

A robbanás Grande koncertjének legvégén, az utolsó szám után történt. A teremben a felvételek alapján tompa, de a háttérzenénél erősebb puffanásnak hallatszott a robbanás. Elsőre mindenki nagyon meglepődött, de pillanatok alatt kitört a pánik, amiről a szemtanúk is beszámoltak.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt