300 tő kannabiszt termesztettek egy biatorbágyi hétvégi házban

bűnügy
2017 május 24., 06:21
comments 33

Kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak V. Imre 32 éves budapesti, M. Zoltán 27 éves biatorbágyi, S. Zoltán 21 éves budapesti és S. Imre 33 éves bonyhádi lakos ellen.

A rendőrök kedd hajnalban mentek V. Imre biatorbágyi hétvégi házához, ahol közel 300 tő kannabiszt, illetve szárított anyagmaradványt és önzáró tasakokat találtak.

link Forrás

A három társát, akik a füvet értékesíthették, szintén elfogták. M. Zoltánt reggel 9-kor a biatorbágyi tartózkodási helyén fogták el, nála önzáró tasakokat, zöld színű növényi anyagmaradványt, mérleget és telefonokat foglaltak le.

V. Imre megbízásából S. Imre és S. Zoltán is árulta a füvet, az utóbbi a rendőrök kiérkezésekor a szomszéd lakás erkélyén próbált meg egy zacskóban kábítószert elrejteni. Mindenki őrizetbe került. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.