Jön a Top Gun 2

FILM
2017 május 24., 06:24

Tom Cruise erősítette meg, hogy tényleg lesz folytatása az 1986-ban készült, mára már simán legendássá vált vadászrepülős/romantikus akciófilmnek. Cruise szerint feltehetően már jövőre el is indulhat a folytatás. 

link Forrás

Az amerikai színész Ausztráliában turnézik éppen Mummy című filmjével, itt árulta el először, hogy jön a folytatás, amiről már ideje szóltak a pletykák. 

link Forrás

A híreszteléseket a film producere, Jerry Bruckheimer indította el még 2016 januárjában, amikor kirakott egy közös képet magáról és Crusieról, azzal a szöveggel, hogy a Top Gun 2-ről beszélgettek. 

Idén egy reddit-es AMA-n a film egy másik sztárja, Val Kilmer is megerősítette, hogy nagyon szívesen szerepelne a folytatásban. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.