A mosolygó Orbánnal beszélgető Trump félrelökött egy montenegróit

POLITIKA
2017 május 25., 16:54
comments 416

Donald Trump amerikai elnök mintha éppen az örömtől ragyogva mosolygó Orbán Viktorral beszélt volna a brüsszeli NATO-csúcson, amikor is jött a Főnöki Mozdulat: simán félrelökte a montenegrói miniszterelnököt, Dusko Markovicot.

Később mondott valamit a litván elnöknek, Dalia Grybauskaite-nek is, ami szinten elég főnökien nézett ki. Orbánnak mindenesetre tetszett, amit látott:

Volt mit kompenzálnia az amerikai elnöknek, hiszen egy power move-ot már elrontott korábban: egészen durván elvesztette a kézfogás-csatát az új francia elnökkel, Emmanuel Macronnal. A 22. másodperctől érdemes nézni.

Később visszavágott Macronnak:

Visszatérve Orbánhoz: megtaláltuk a Trumppal folytatott rövid megbeszélésének másodperceit, íme.

Orbánnak és Macronnak is volt egy vicces pillanata. Macron leült Orbán mellé, lekezeltek, majd rögtön inkább a másik oldalán ülő horvát elnökhöz, Kolinda Grabar-Kitarovichoz fordult beszélgetni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt