A mosolygó Orbánnal beszélgető Trump félrelökött egy montenegróit

POLITIKA
2017 május 25., 16:54
comments 414

Donald Trump amerikai elnök mintha éppen az örömtől ragyogva mosolygó Orbán Viktorral beszélt volna a brüsszeli NATO-csúcson, amikor is jött a Főnöki Mozdulat: simán félrelökte a montenegrói miniszterelnököt, Dusko Markovicot.

link Forrás

Később mondott valamit a litván elnöknek, Dalia Grybauskaite-nek is, ami szinten elég főnökien nézett ki. Orbánnak mindenesetre tetszett, amit látott:

link Forrás

Volt mit kompenzálnia az amerikai elnöknek, hiszen egy power move-ot már elrontott korábban: egészen durván elvesztette a kézfogás-csatát az új francia elnökkel, Emmanuel Macronnal. A 22. másodperctől érdemes nézni.

link Forrás

Később visszavágott Macronnak:

link Forrás

Visszatérve Orbánhoz: megtaláltuk a Trumppal folytatott rövid megbeszélésének másodperceit, íme.

link Forrás

Orbánnak és Macronnak is volt egy vicces pillanata. Macron leült Orbán mellé, lekezeltek, majd rögtön inkább a másik oldalán ülő horvát elnökhöz, Kolinda Grabar-Kitarovichoz fordult beszélgetni.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.