Ariana Grande jótékonysági koncertet ad Manchesterben

külföld
2017 május 26., 17:19
comments 150

Instagram-oldalán jelentette be Ariana Grande, hogy jótékonysági koncertet ad Manchesterben a hétfői merénylet áldozataiért. A koncert időpontját egyelőre nem tűzték ki. Egész életében gondolni fog az áldozatokra, írta üzenetében a 23 éves énekesnő, majd hozzátette, hogy 

"de nem hagyjuk magunkat megfélemlíteni, nem hagyjuk, hogy megosszanak bennünket. Nem hagyjuk, hogy a gyűlölet győzedelmeskedjen." 

link Forrás

A Manchester Aréna előcsarnokában robbantotta fel magát Salman Abedi hétfő éjjel, Ariana Grande koncertjének végén. Az öngyilkos merényletben 22 ember halt meg és mintegy hatvanan megsebesültek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.