Rogán szerint ősszel „tudatos provokatív kísérletek lesznek”, az aktivisták felkészítése jelenleg kiképzőtáborokban folyik

A csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott lakossági fórumot Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője, aki az MTI szerint többek közt beszélt arról a „nemzetközi hálózatról”, aminek célja, hogy "eltakarítsák az útból azokat a kormányokat, amik útjában vannak a szabályozatlan, ellenőrizetlen bevándorlásnak. Ennek érdekében megpróbálják megbontani a rendet és instabillá tenni ezeket az országokat.

Rogán Antal kiemelte: 

„Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.” 

Szerinte ősszel „tudatos provokatív kísérletek lesznek”, ezek célja, hogy politikai instabilitást keltsenek Magyarországon.

Rogán Antal és Orbán Viktor az Európai Néppárt vezetőségi ülésén április 29-én Brüsszelben.Fotó: Európai Néppárt/MTI/MTVA

Rogán Antal a Nemzeti Konzultációról elmondta, hogy eddig 1 millió 651 ezer válasz érkezett, 

és jól látható, hogy 90 százalék feletti a kormánnyal egyetértők aránya. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.