Rogán szerint ősszel „tudatos provokatív kísérletek lesznek”, az aktivisták felkészítése jelenleg kiképzőtáborokban folyik

politika
2017 május 26., 18:27
comments 495

A csepeli Radnóti Miklós Művelődési Házban tartott lakossági fórumot Miniszterelnöki kabinetiroda vezetője, aki az MTI szerint többek közt beszélt arról a „nemzetközi hálózatról”, aminek célja, hogy "eltakarítsák az útból azokat a kormányokat, amik útjában vannak a szabályozatlan, ellenőrizetlen bevándorlásnak. Ennek érdekében megpróbálják megbontani a rendet és instabillá tenni ezeket az országokat.

Rogán Antal kiemelte: 

„Vannak Magyarországon kiképzőközpontok, ahol már embereket készítenek elő (...) , olyan aktivistákat, akiknek a polgári engedetlenség szervezése lesz a feladata ősszel. Új jelenség következik, ha nem működnek a tüntetések, majd el fognak foglalni közintézményeket, bankokat, aminek kifejezetten az a célja, hogy valamilyen rendőrségi attakot provokáljanak ki.” 

Szerinte ősszel „tudatos provokatív kísérletek lesznek”, ezek célja, hogy politikai instabilitást keltsenek Magyarországon.

Rogán Antal és Orbán Viktor az Európai Néppárt vezetőségi ülésén 2017 április 29-én Brüsszelben.
photo_camera Rogán Antal és Orbán Viktor az Európai Néppárt vezetőségi ülésén április 29-én Brüsszelben. Fotó: Európai Néppárt/MTI/MTVA

Rogán Antal a Nemzeti Konzultációról elmondta, hogy eddig 1 millió 651 ezer válasz érkezett, 

és jól látható, hogy 90 százalék feletti a kormánnyal egyetértők aránya. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.