Áder a CEU-ról: Bízom abban, hogy a megbeszélések hamarosan lezárulnak

politika
2017 május 27., 17:40

Az egyeztetések az érintettek között részben már elkezdődtek a CEU-ról, mondta Áder János a HírTV-nek szombat délután. Arra a kérdésre, hogy 

bizakodó-e a Közép-európai Egyetem Magyarországon maradásával kapcsolatban, a köztársasági elnök nem válaszolt.

De azt hozzátette, hogy bízik abban, hogy a megbeszélések hamarosan lezárulnak. A HírTV a civiltörvényről is kérdezte Ádert, aki szerint most nincs dolga a javaslattal. Ha az Országgyűlés elfogadja, 

kollégáimmal megvizsgálja, és valószínűleg egy nyilatkozat kíséretében meghozza a döntését, hogy alkotmányosnak találja avagy sem.

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.