Áder a CEU-ról: Bízom abban, hogy a megbeszélések hamarosan lezárulnak

politika
2017 május 27., 17:40
comments 113

Az egyeztetések az érintettek között részben már elkezdődtek a CEU-ról, mondta Áder János a HírTV-nek szombat délután. Arra a kérdésre, hogy 

bizakodó-e a Közép-európai Egyetem Magyarországon maradásával kapcsolatban, a köztársasági elnök nem válaszolt.

De azt hozzátette, hogy bízik abban, hogy a megbeszélések hamarosan lezárulnak. A HírTV a civiltörvényről is kérdezte Ádert, aki szerint most nincs dolga a javaslattal. Ha az Országgyűlés elfogadja, 

kollégáimmal megvizsgálja, és valószínűleg egy nyilatkozat kíséretében meghozza a döntését, hogy alkotmányosnak találja avagy sem.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt