Összeomlott a British Airways: minden londoni járatát törölte szombatra

külföld
2017 május 27., 15:01
comments 25

Az összes a londoni Heathrow és Gatwick repülőtérről induló szombati járatát törli, módosította a kora délután kiadott közleményét a British Airways. Korábban csak a 18 óráig induló gépeket érintette az intézkedés, most már az összeset. A légitársaság globális informatikai hálózata hibásodott meg, más külföldi reptereken is fennakadásokkal üzemel a cég. 

Több utas is beszámolt arról, hogy már órák óta ülnek a földön ragadt gépek fedélzetén. A pilóták arról tájékoztatták őket, hogy 

az utaslistákon szereplő neveket és a feladott csomagokat összekapcsoló program hibája okozza a fennakadást.

A fel nem szálló gépek miatt a leszállók nem tudtak beállni kijelölt parkolóhelyükre, így több betonon veszteglő gépből sem tudtak kiszállni órákig az utasok. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.