Egy springfieldi férfi 20 perces zsonglőrködéssel akarta bebizonyítani a bíróságon, hogy nem rabolni akart, csak viccelt

bűnügy
2017 május 28., 04:57
comments 31

A springfieldi kerületi bíróság elutasította Orlando Melendez kérését, aki zsonglőrködéssel akarta bebizonyítani az esküdteknek, hogy egy igazi bohóc, és alaptalanul vádolják rablással.

A 20 éves Mendezt még decemberen vették őrizetbe, amikor játékpisztollyal próbált meg kirabolni egy boltot. A férfi saját magát képviseli a bíróságon, mióta februárban megvált az ügyvédjétől. 

A legutóbbi meghallgatásán azzal védekezett, hogy igazából a kisboltban is csak bohóckodott, amikor a bevételt követelte.

Úgy gondolta, ha 20 percig zsonglőrködik papírgalacsinokkal az esküdtek előtt, azzal bebizonyíthatja nekik, hogy valódi profi bohóc, és a rablási vád csak egy félreértés volt. Mivel a bíróság nem engedélyezte a bemutatót, Mendez most úgy érzi, megsértették a tisztességes eljáráshoz való alkotmányos jogát. (AP/Masslive)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.