Gurulás közben még szökkent is egyet a Videoton-csatár, annyira fájt neki

futball
2017 május 28., 15:57
comments 103

Danko Lazovic, a Videoton szerb csatára döbbenetes színészi teljesítményt mutatott a tegnapi bajnoki döntőn: miután felrúgta egy honvédos, métereket gurult, közben szökkent is egyet, majd úgy kezdett vergődni, mintha legalábbis levágták volna a lábait. Aztán inkább felállt, és tovább játszott. A meccset és a bajnokságot elbukták.

(((UPDATE 18:15: a cikk egy korábbi változatában valamiért Ferencvárost írtam Videoton helyett, azt érthetetlen hiba javításra került.)))

link Forrás

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.