Felugrott egy 200 kilós fehér cápa az öreg halász hajójára, és kis híján végzett vele

ÁLLAT
2017 május 29., 05:21
comments 58

A 73 éves Terry Selwood múlt szombaton békésen ejtőzött 4,5 méteres halászhajóján az ausztrál partok mentén, amikor arra lett figyelmes, hogy egy fehér cápa felugrik a fedélzetre. A 200 kilós, 2,7 méteres állat leterítette a halászt, az uszonya pedig felsértette a karját. 

„Ott álltam négykézláb, ő nézett rám, én néztem rá, és akkor elkezdett táncolni meg rázni magát, én pedig nem tudtam elég gyorsan kijutni a hajó peremére – mondta később Selwood. – Elég sok vért veszítettem, és lebénultam. Nem tudtam összerakni, hogy mi történt, és azt gondoltam: »Istenem, ki kell jutnom innen«."

Selwood, rádión kért segítséget; az önkéntes tengeri mentők először őt mentették meg, aztán a hajót, cápástul. Azt mondták, ilyet még ők se láttak. (The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.