Részegen hazavitték a rendőrök, aztán csináltak vele egy szelfit, hogy tudja, hogy került haza

INTERNET
2017 május 29., 07:42
comments 174
photo_camera Fotó: Részeg Reece

Egy Reece keresztnevű tasmániai fickó a hétvégén elindult bulizni, aztán hirtelen otthon, az ágyában ébredt, és már rég másnap volt. Amikor magyarázat végett átpörgette a telefonját, egy olyan szelfit talált benne, amin két rendőr volt látható, a háttérben vele, mármint Reece-szel, aki a saját ágyában heverve mutogatott a kamerába. Így tudta meg, hogy előző este annyira berúgott, hogy egy taxi nem volt hajlandó továbbvinni, hanem értesítette a hatóságokat. A fickót végül rendőrök vitték haza és fektették le. A szelfit pedig - mint egyikük később le is nyilatkozta - tényleg azért csinálták, hogy az ügyfelük a magáhoztérése után megtudja, hogyan került haza. 

link Forrás

Reece gyorsan kiposztolta a képet, ami annyira népszerű lett, hogy már maga a rendőrség is kiposztolta a saját oldalára. 

A sztoriból indirekt módon kiderül, hogy mennyire megéri jól becseszni Ausztráliában: az embert nemcsak hazaviszik udvariasan, de még le is szervezik, hogy odamenjen segíteni a féleszméletlen áldozat valamelyik barátja. 

Vagy ez csak médiakamu lenne? Ha rúgtál már be nyilvános helyen Ausztráliában annyira, hogy rendőrt hívjanak rád, kérlek írd meg az élményeidet a szilyl kukac 444.hu címre, AUSZTRÁLIA subjecttel!

(via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.