Arséne Wenger újabb kétéves szerződést kap az Arsenaltól

foci
2017 május 30., 11:29
comments 36
Arséne Wenger, az Arsenal egykori menedzsere, a FIFA technikai bizottságának vezetője
photo_camera Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere. Fotó: EVREN ATALAY

A londoni vörösök padját 21 éve koptató francia Arséne Wenger további két évig maradhat a csapat edzője. A BBC szerint az edző és Stan Kroenke tulajdonos hétfőn találkoztak, hogy véglegesítsék a hosszabbítást, kedden pedig már az igazgatóság elé kerül a döntés. 

A klub állítólag szerdán készül bejelenti nyilvánosan a döntést, ami nem odázható tovább, mivel Wenger szerződése a szezon végével lejár. Elvileg előfordulhat még, hogy az igazgatóság megcsáklyázza a megállapodást, de nem látszik valószínűnek.

Pedig Wenger távozásáról hónapok óta cikkez a sajtó. A csapat idén csak ötödik lett a bajnokságban, 1996 óta első alkalommal nem jutottak be a legjobb négy közé, és így lemaradtak a BL-kvalifikációról is. Szombaton a csapat megnyerte az FA-kupát, de a szurkolók közül így is sokan elégedetlenek: az Arsenal 13 éve, 2004-ben volt utoljára bajnok, nemzetközi kupát legutóbb 1970-ben nyert. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.