12 éves volt, amikor megerőszakolta a tanárnője, akit feleségül is vett, de most elválnak

külföld
2017 május 31., 11:15
comments 350

A 33 éves Vili Fualaau úgy döntött, 12 évnyi házasság elválik az 55 éves feleségétől, akit 1997-ben azért ítéltek el, mert tanárként megerőszakolta az akkor még csak 12 éves fiút. Az akkor 34 éves Mary Kay Letourneau négygyerekes családanyaként kezdett ki az akkor még kiskorú Fualaauval Seattle-ben.

Mary Kay Letourneau és Vili Fualaau
photo_camera Mary Kay Letourneau és Vili Fualaau

Amikor Letourneau letartóztatták, már terhes volt Fualaau első gyerekével. Először azzal a feltétellel csökkentették három hónapra a börtönbüntetését, hogy nem találkozhat Fualaauval, de ezt nem tartották be, és újra lefeküdtek egymással. Ezért a nőt 7 év börtönre ítélték. A második gyereküket a börtönben szülte meg. A pár csak 2005-ben házasodott össze, amikor a nőt kiengedték.

Vili Fualaau a hónap elején nyújtotta be a válókeresetét Washington államban, de nem indokolta a válást, csak annyit kért igazságosan osszák el a közös vagyonukat. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.